Copilaș de 9 ani omorât în bătaie. Principalii suspecți sunt tocmai părinții acestuia! VIDEO

8745

Un caz cutremurator a avut loc aseara la CLuj-Napoca. Un baiat in varsta de 9 ani a fost gasit mort in casa, iar corpul acestuia era plin de lovituri si vanatai. Anchetatorii cred ca acesta a fost batut pana la moarte, iar printre suspecti este si mama acestuia.

Alarma s-a dat putin dupa ora 23. Atunci, o ruda a baiatului a sunat la 112 si a anuntat ca unul din cei 4 frati ai familiei zace mort in casa. La fata locului s-au deplasat de urgenta politistii, dar si o ambulanta. Din nefericire insa, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe baietel. I-au luat in schimb din familie pe ceilalti trei copii si i-au dus la spital pentru investigatii. Politistii de la omoruri au inceput imediat cercetarile, pentru a afla cu exactitate cum a murit baiatul. Vecinii spun din locuinta acestora, adesea se aud tipete si batai, si ca mama copiilor este cea care de multe ori este violenta cu acestia. Atat mama baiatului cat si concubinul acesteia au fost dusi la audieri, iar trupul copilului la Institutul de Medicina Legala pentru a-i fi efectuata necropsia si a se afla cauza decesului.

ACTUALIZARE: In urma necropsiei, s-a stabilit că moartea copilului a fost una violentă și a survenit ca urmare a agresiunilor suferite.Mama a fost reținută și urmează a fi prezentată in fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. In cauza se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie sub forma omorului, transmit reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Cluj.

Sursa: www.dejeanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ