Copilă abuzată sexual de amantul mamei. Totul, cu acordul celei care i-a dat viață

560
Un bărbat de 47 de ani din Bucureşti a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu fiica amantei sale. Totul s-ar fi întâmplat în comuna Vad, în apropiere de Dej.
O copilă de 15 ani a fost abuzată repetat de amantul mamei sale, fără ca femeia să mişte un deget, deşi ştia tot ce se întâmplă. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va trebui să dea acum explicaţii în faţa judecătorilor.
„La data de 18 decembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Dej au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 49 de ani, din municipiul Bucureşti. Bărbatul este bănuit că în perioada aprilie – decembrie a.c., în mod repetat ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o minoră în vârsă de 15 ani, din comuna Vad, judeţul Cluj. Actele sexuale ar fi fost comise cu ştirea mamei minorei şi cu acordul acesteia. De altfel, victima, împreună cu familia sa şi cu bărbatul, locuiesc împreună în municipiul Dej, judeţul Cluj”, au informat reprezentanţii Poliţiei Cluj.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ