Copil în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul 4 al unui hotel din vestul țării

1235

Tragedie, în această seară, în municipiul Hunedoara. Un copil de 11 ani a căzut de la etajul 4 al hotelului Rusca, din localitate. Potrivit martorilor, băiatul a căzut pe scara interioară a imobilului, în jurul orei 21:30. Starea copilului este una extrem de gravă.

„Echipajul SAJ a ajuns la fața locului, a stabilizat victima și a transportat-o la UPU Hunedoara. Copilul se află în stare gravă, internat pe secția ATI, este în comă, cu un traumatism cranian grav”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu.

Polițiștii au stabilit că micuțul, de loc din Galați, era cazat la respectivul hotel, împreună cu tatăl său și participa în aceste zile la Olimpiada Națională de Matematică. „Din nefericire, se pare ca acesta s-a dezechilibrat și a căzut de la înălțime, de pe balustrada scării, de la etajul 4 al hotelului. În urma impactului, minorul a fost rănit grav și a fost transportat de un echipaj al ambulanței la Spitalul Municipal din Hunedoara. Polițiștii efectuează cercetări privind circumstantele in care s-a produs nefericitul incident”, comunică IPJ Hunedoara.

UPDATE: Medicii au luat decizia transferării copilului la Spitalul Județean Timișoara, pe secția de Neurochirurgie!

LĂSAȚI UN MESAJ