Copil de șase ani, lovit de o mașină în vestul țării. A iesit cu scandal după impact

921

Accident, cu scandal, la Livadia, pe DN 66. Un copil, în vârstă de şase ani, a fost lovit de o maşină. Minorul a suferit răni grave în urma impactului, fiind preluat de echipajul medical și transportat în comă la spitalul din Hațeg.
După accident, rudele micuțului, de etnie romă, și-au vărsat furia pe șoferul autoturismului care l-a accidentat pe minor, dar și pe echipajul Serviciului Județean de Ambulanță. Au distrus un far, masca autospecialei și au îndoit tabla.

Șoferul mașinii ar fi fost agresat, în stradă, de aparținătorii copilului. Mai mult, rudele copilului și-au exprimat nemulțumirea și față de echipajul de la Ambulanță, pe care l-ar fi bruscat.

Micuțul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spitalul din Hațeg. Acesta a suferit un traumatism cranian sever și multiple contuzii, fiind într-o stare comatoasă. Și șoferul care a lovit copilul, agresat de aparținători, a fost preluat de SMURD.

Poliția a intervenit pentru a face cercetări cu privire la circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier, dar și pentru a calma spiritele.

Potrivit ultimelor informații, scandalul continuă și la spitalul din Hațeg, la fața locului intervenind “mascații”.

LĂSAȚI UN MESAJ