Copil de cinci ani, preluat cu elicopterul SMURD după ce ar fi fost mușcat de un șarpe

869

Un copil de cinci ani a fost preluat, duminică, din satul Șinteu, județul Bihor, de un elicopter SMURD care l-a transportat la spital, după ce ar fi fost mușcat de un șarpe. Potrivit medicilor, starea de sănătate a copilului este bună.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roșca, a spus că la fața locului au fost mobilizate două echipaje de prim ajutor medical.

„S-a primit un apel potrivit căruia un copil de cinci ani a fost mușcat de un șarpe în localitatea Șinteu, iar la fața locului au fost mobilizate două echipaje de prim ajutor din cadrul stației de pompieri Aleșd și elicopterul SMURD. Copilul a fot asistat medical și transportat cu elicopterul la Spitalul Județean la Oradea”, a spus Roșca.

Medicul șef al UPU – SMURD Bihor, Hadrian Borcea, a declarat, la rândul său, că starea de sănătate a copilului este bună, acesta urmând să mai rămână internat sub supraveghere medicală.

„Nu este sigur că a fost vorba despre o mușcătură de șarpe. A fost tratat ca atare, dar în afară de o mică reacție locală, nu a prezentat altceva. I s-a administrat ser antivenin pentru siguranță”, a spus Borcea.
Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ