Copil de 9 ani, dispărut de lângă bunica sa! Polițiștii sunt în alertă

123

Poliţiştii bihoreni s-au mobilizat, sâmbătă, pentru a-l căuta pe Marin Rostaş, un copil de 9 ani din satul Talpoş, comuna Batăr, care a fost dat dispărut de familie.

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 10, copilul era cu bunica în zona Pieţei Bucureşti din Oradea, a plecat de lângă aceasta şi nu s-a mai întors.

Băiatul are o înălţime de aproximativ 1,30 m înălțime, 30 kg., faţă rotundă, ochi căprui, păr castaniu, tuns scurt, iar pe frunte, în partea dreaptă are o cicatrice de aproximativ 3 cm. „Se exprimă cu dificultate, se uită pieziș cu ambii ochi”, a mai informat Poliţia Bihor, printr-un comunicat transmis sâmbătă. Când a plecat, copilul era îmbrăcat cu o cămașă cu mânecă scurtă, portocalie, vestă tricotată, albă, pantaloni de trening negri, pantofi sport negri.

„Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, a mai transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bihor.

sursa: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ