Copil de 8 ani, înfometat și fără apă, găsit înghețat în garaj. De ce a fost în stare tatăl ca să își acopere vina

430

Un băieţel de opt ani a murit îngheţat de frig, dar şi de sete şi foame, după ce tatăl său, un poliţist, l-a închis în garaj, în timp ce el se distra cu noua iubită.

Copilul se afla în custodia tatălui său, după ce acesta, un poliţist din New York, s-a despărţit de soţie Între timp, poliţistul, Michael Valva (40 de ani) a început o nouă relaţie cu Angelina Pollina, o femeie de 42 de ani, iar fiul său din prima căsătorie a fost ignorat complet.

Mama lui Thomas a aflat că fiul ei, care suferea și de autism, era bătut şi înfometat de tatăl său şi noua lui iubită, însă nu a reuşit să obţină custodia băieţelului.

În urmă cu o săptămână, băiatul a fost bătut, lăsat fără apă și mâncare şi închis în garaj, fără căldură, la o temperatură de -7 grade Celsius, notează DailyMail.

Tatăl băiatului îngheţat în garaj a fost arestat pentru crimăA doua zi dimineaţă, băiatul a fost găsit mort de tatăl său. Pentru a acoperi crima, bărbatul a luat trupul fiului său şi l-a băgat în apă caldă, în cadă, pentru a-i creşte temperatura corpului.

Apoi, l-a plasat pe aleea din faţa casei, explicându-le colegilor săi poliţişti că băiatul a murit când pleca la şcoală.

Medicii chemaţi de urgenţă la casa poliţistului au descoperit că băiatul de opt ani avea o temperatură a corpului de numai 24 de grade Celsius. Manevrele de resuscitare au fost în zadar, astfel că micuţul a fost declarat decedat.

Ancheta a scos la iveală faptul că tatăl se face vinovat de moartea copilului, astfel că, atât el, cât şi noua iubită, ambii fiind în casă atunci când Thomas îngheţat de frig în garaj, au fost arestaţi.

Sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ