Copil bătut pe stradă! Incidentul filmat a fost postat pe o rețea de socializare. Video

158

Anchetă în Calafat după ce un copil a fost bătut pe o stradă din oraş de câţiva băieţi mai mari. Agresiunea a fost filmată de un martor, iar poliţiştii s-au autosesizat şi au început cercetările imediat după ce au văzut imaginile. Filmuleţul postat pe o reţea de socializare arată cum un copil de aproximativ 12 ani este bătut de mai mulţi băieţi. În ajutorul băiatului sare, la un moment dat, o femeie, însă şi aceasta este împinsă şi lovită. Poliţiştii fac acum cercetări pentru lovire sau alte violenţe, scrie Mediafax. Ancheta a început chiar dacă părinţii victimei nu au depus, deocamdată, o plângere.

„La nivelul Poliţiei municipiului Calafat a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, ca urmare a autosesizării poliţiştilor. Urmează să fie luată legătura cu persoana vătămată şi cu părinţii acesteia, pentru a se stabili dacă aceştia înţeleg să depună plângere penală pentru săvârşirea infracţiunii respective. Mai multe persoane au fost audiate şi sunt audiate şi în prezent la sediul Poliţiei Calafat”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Anchetatorii susţin că incidentul a avut loc în urmă cu două zile, pe o stradă din Calafat şi a fost filmat de un martor, care a postat imaginile pe o reţea de socializare.

sursa: cotidianul.ro

sursa imagini: Craiova forum

LĂSAȚI UN MESAJ