Copiii vor avea parte de un weekend plin cu surprize la Iulius Mall

124

Creativitatea și distracția se vor împleti, la sfârșit de săptămână, la Iulius Mall Timișoara. Copiii vor fi în centrul atenţiei, Iulius Mall pregătindu-le o agendă plină de activităţi special gândite pentru ei.

Pentru că toamna este un anotimp plin de culoare, cei mici vor marca finalul lunii octombrie prin activități inedite și antrenante, în ton cu acest sezon, care să le pună în valoare imaginația. Sâmbătă, 29 octombrie, și duminică, 30 octombrie 2016, inclusiv, cei mai talentați prichindei sunt invitați să participe la ateliere de creație, unde vor învăța cum să decoreze dovleci și să realizeze ornamente diverse.

Distracția va fi cuvântul de ordine și în cazul concursurilor destinate celor mici, care vor fi răsplătiți cu premii dulci. Atelierele și concursurile din weekend se vor desfășura între orele 16.00 – 20.00, la etajul Iulius Mall, în zona Intersport.

În completare, duminică, de la ora 12.00, va avea loc în food court un nou spectacol de teatru de păpuși. Copiii vor fi invitați în „Dumbrava minunată”, pentru a porni într-o aventură fascinantă, alături de Lizuca și Patrocle.

LĂSAȚI UN MESAJ