Controversatul volum ”Prețul aurului. Sinceritate absolută” a ajuns la Timișoara-VIDEO

566

Cel mai controversat volum al ultimilor ani din lumea sportului românesc a fost lansat și pentru publicul din vestul țării. Campioana olimpică Maria Olaru și-a adus personal povestea vieții la Timișoara în cartea Prețul aurului. Sinceritate absolută.

Una dintre legendele gimnasticii românești și mondiale și-a adunat într-o carte toată viața. Inclusiv perioada în care a activat ca gimnastă și a cunoscut pe propria piele duritatea centrelor de excelență. Poveștile sale vorbesc înainte de toate de sacrificii, voință, succese, eșecuri, violență, medalii olimpice.

”Cartea mea vorbește în primul rând despre viață, despre greutățile din gimnastică și din viața personală. Toate relațiile din viața mea s-au bazat pe sinceritate și onestitate și cartea reflectă asta. Este o carte în care nu mă victimizez și port recunoștință tuturor celor care m-au ajutat de-a lungul vieții mele”, a subliniat Maria Olaru.

Cartea Mariei Olaru a scindat în două tabere lumea sportului românesc. Unii o blamează și o acuză pentru faptul că a scris această carte ”grea” pentru gimnastica românescă. Alții îi sunt alături și o susțin pentru curajul de a-și povesti viața de sportivă și nu numai.

Joi seara, Maria Olaru s-a întors în Timișoara, orașul în care a locuit pentru 10 ani. A venit pentru a-și lansa cartea între oameni dragi, prieteni, cunoscuți, amici; departe de vâltoarea creată în jurul publicării acestui volum. Volumul Prețul aurului. Sinceritate absolută. se află la vânzare în librăriile Cărturești la prețul de 39 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ