Contrabanda nu se mai opreşte la graniţele din vest: trafic cu migranţi şi ţigarete!

437

Poliţiştii de frontieră din vestul ţării nu mai au un moment de linişte. Contrabanda este în floare la graniţe, ultima captură a agenţilor constând în ţigări contrafăcute şi migranţi.

Poliţiştii de la Socol şi Oraviţa au descoperit 8 cetăţeni din Pakistan si Irak, care au încercat să intre ilegal în România, cu scopul de a ajunge în ţări din vestul Europei. Grupul venea din Serbia şi era format din trei bărbaţi și o femeie, cetăţeni irakieni, cu vârste cuprinse între 19 şi 38 de ani.

Nu doar transfugii le dau bătăi de cap vameşilor. Contrabanda cu ţigări pare să nu aibă rezolvare. Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au confiscat 610 de pachete cu ţigări, fără timbru fiscal, găsite în portbagajul unui autoturism Mazda, al cărui şofer era cunoscut că se ocupă cu traficul ilicit de ţigări netimbrate.

„La controlul autoturismului, aparţinând lui P. Eugen, în vârstă de 39 de ani din municipiul Turnu Severin, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au descoperit în portbagaj, cantitatea de 610 pachete de ţigări marcile Marble, Ashima, Merlyn şi Winston, fără timbru fiscal, pentru care acesta nu avea documente de provenienţă. Persoana în cauză intenționa să distribuie țigările pe piaţa neagră din municipiul Turnu Severin”, transmite Poliţia de Frontieră.

Ţigările şi autoturismul, în valoare de peste 10.000 de lei, au fost indisponibilizate la sediul Poliţiei de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ