Contra Voluntariului, în meciul sezonului pentru ACS Poli

826

Partida cu FC Voluntari a devenit una capitală pentru ACS Poli în încercarea de a se salva de la retrogradare. ”Este cel mai important meci al sezonului în opinia mea, ne-ar ajuta enorm o victorie”, spune Petre Grigoraș.

Penultimii în clasamentul play-out-ului, alb-violeții de pe Dan Păltinișanu trebuie să înceapă să adune puncte dacă vor să rămână cu șanse reale în lupta pentru evitarea retrogradării. Prima oportunitate pentru ACS Poli o reprezintă partida cu FC Voluntari de duminică, de pe teren propriu.

”Îmi doresc și sunt convins că putem să obținem victoria și să mai sperăm în continuare. Doar așa ne putem îmbunătății situația. Să încercăm să câștigăm și noi un joc. Este cel mai important meci al sezonului în opinia mea. O victorie ne-ar ajuta enorm și în clasament și la moral”, a subliniat antrenorul Petre Grigoraș.

Bănățenii nu traversează un moment foarte bun din punct de vedere al moralului. După un rușinos 1-6 la Botoșani, Poli se agață cu disperare de un posibil reviriment în duelul contra ilfovenilor. ”Lupta este strânsă la retrogradare, diferența de puncte este foarte mică. Adversarul nostru este într-o situație mai bună decât noi. Au ieșit din zona periculoasă și e clar că ne așteaptă un meci foarte dificil. Este clar că nu avem timp să schimbăm modulul tactic, rămânem la 4-2-3-1. Am încercat cu Botoșaniul și s-a văzut că nu este deloc bine.

Vom încerca să plusăm la capitolul agresivitate, motivație, dorință. Trebuie să încercăm să jucăm fotbal de plăcere, să arătăm că avem personalitate. După 1-6 la Botoșani am lucrat cel mai mult la refacere, la moral și fizică”, a completat antrenorul timișorenilor.

Absențe numeroase

Ca de obicei soluțiile pe care le are Grigoraș la dispoziție sunt limitate. Acidentările alături de problemele mentale îngreunează misiunea poliștilor. Belu, Dan Popescu, Scutaru, Pedro, Zicu și Cânu au probleme medicale. Acestora li se adaugă și cei nepregătiți, cum este cazul portarului Gomis și a fundașului Aharoni. ”Trebuie să îi folosim pe cei care îi avem la dispoziție. Nu are rost să tragem acum concluzii cine are valoare, la final se va analiza. Gomis și Aharoni nu au valoarea necesară să joace în prima ligă”, a punctat Grigoraș.

LĂSAȚI UN MESAJ