Continuă tăierea cablurilor. În ce zone continuă operațiunea primăriei

45

Primăria Municipiului Timișoara continuă dezafectarea cablurilor aeriene de transmisii de date și voce, iar operatorii au fost notificați în prealabil că, astăzi, se vor dezafecta cablurile de comunicații din zona centrală.

Astfel, cablurile vor dispărea pe străzile: Carol Telbisz, de la Bega până la bd. C. Brătianu, de la Strada Carol Telbisz până la Alba Iulia, Piatra Craiului de la B-dul Regele Ferdinand I până la B-dul Republicii, Doctor Nicolae Păulescu. În data de 8.08.2020 se vor dezafecta cablurile de comunicații de pe bulevardul Take Ionescu, numerele fără soț, iar de la cele cu soț în 15 august.

”Îi rugăm pe cetăţenii din zonă care au probleme cu transmisiile de voce/date, să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toţi operatorii au fost avertizaţi în mod repetat asupra obligativităţii trecerii cablurilor în subteran. Trebuie să mai spunem că există canalizaţii subterane şi că toate lucrările de investiţii la drumuri pe care le realizează primăria cuprind şi canalizaţie subterană pentru cabluri”, a anunțat Primăria Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ