Continuă glumele proaste. A sunat la 112 să reclame că a fost răpit și legat la ochi

358

Miercuri, în jurul orei 13.00, Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 a fost sesizat, prin cinci apeluri telefonice de catre un bărbat care a reclamat faptul a fost “răpit” de către persoane pe care nu le cunoaşte si se află intr-o maşină împotriva voinţei sale, fiind legat la ochi.

„Apelantul, care şi-a declinat o identitate falsă, a precizat că a fost luat de pe o stradă din municipiul Hunedoara şi este dus către punctul de frontieră Nădlac. Imediat, s-au declanşat activităţi specifice în astfel de cazuri, poliţiştii Serviciului de Investigatii Criminale si cei ai Biroului de Analiza a Informaţiilor Hunedoara, în urma cercetărilor reuşind, în scurt timp, sa identifice apelantul. Acesta este un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Bucuresci. El a fost condus la sediul IPJ Hunedoara, pentru audieri, dupa ce a fost localizat pe un deal (cu oile, fiind cioban) în afara municipiului Deva”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Bărbatul, care a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice, a declarat că faptele reclamate cu ocazia apelurilor telefonice nu corespund realităţii. El riscă o amendă de până la 1.000 de lei.

sursa – zhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ