Continental Ti­mișoara sărbătorește producerea an­ve­lopei cu nu­ma­rul 200 de mi­li­oane

66

Continental, unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de componente auto și principal producător de anvelope la nivel mondial, sărbătorește astăzi producerea anvelopei cu numarul 200 de milioane în Timișoara.

”Am evoluat mult în acești 17 ani de producție. Am început ca o fabrică de tip greenfield, am produs prima anvelopă în octombrie 2000, iar acum suntem una din cele mai mari fabrici de anvelope din Continental”, spune directorul general, Sorin Samonid.

”Obiectivul nostru este să creștem constant producția de anvelope premium și Ultra High Performance (de înaltă performanță), care sunt mai complexe și necesită un nivel foarte înalt de expertiză” a completat Samonid.

Anvelopele produse în fabrica din Timișoara contribuie la strategia Vision Zero a companiei. Continental și-a setat un obiectiv ambițios ce trebuie realizat în trei etape succesive: evoluarea de la cei mai buni în franare la zero accidente fatale, zero accidente cu victime și zero accidente.

Gama de anvelope fabricate în capitala Banatului variază între 13 și 20 de toli, având simboluri de viteză până la rata Y – 300 km/h. Fabrica produce anvelope UHP (Ultra High Performance), anvelope pentru vehicule electrice și pentru vehicule comerciale ușoare (VAN).

”Suntem foarte mândri de rezultatul excelent pe care am reușit să îl atingem astăzi: 200 de milioane de anvelope produse și livrate din fabrica noastră din Timișoara către clienții din toată lumea. Doresc să felicit întreaga echipă a fabricii noastre pentru această reușită și să le mulțumesc pentru pasiunea, devotamentul și entuziasmul cu care au participat la realizarea acestui obiectiv de referință”, a încheiat Sorin Samonid, directorul general al fabricii de anvelope Continental din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ