Contesa Patrizia De Blanck, Italia: „Dacă vin trei români, îi împușc în ouă!”

253

Contesa Patrizia De Blank, personaj monden din Italia, a spus că are o armă pe care nu ar ezita să o folosească în cazul în care ar suferi un jaf: ”Cu siguranță îi împușc în picioare, astfel cel puțin nu se mai pot cățăra. Mai bine un frumos proces decât o frumoasă înmormântare”, scrie Gazeta Românească.

Intervenind la microfoanele de la Radio Cusano Campus, contesa a vorbit despre problema siguranței: ”Roma nu o văd bine, trebuie să vedem mergând mai departe ce se va întâmpla, să sperăm că lucrurile nu se vor înrăutăți, să sperăm că are loc miracolul. Am luat un pistol pentru a mă apăra. După două dăți în care au venit hoții, eu stau în mansardă, am decis să mă apăr”.

”Într-o dimineață, pe la 5, am auzit deschizându-de ușa dormitorului și era un hoț care se cățărase. L-am fugărit în coridor și a fugit”, a povestit contesa pe timpul emisiunii.

”Într-o altă seară m-am trezit pe terasă cu unul cu un cuțit mare care încerca să deschisă fereastra. Atunci știi ce am făcut? M-am dus la poligon, mi-am luat permis de port-armă, m-am antrenat să trag și mi-am luat pistolul, calibrul 38”, a adăugat aceasta, continuând să-și laude abilitățile de mânuire a armei: ”Trag minunat, sunt mai bună decât Calamity Jane, nu aveți idee cum trag! Nu vreau să o folosesc, sper să nu o folosesc, dar dacă îmi vin trei români, îi împușc în ouă! Cu siguranță trag în picioare, cel puțin așa nu se mai cațară. Mai bine un frumos proces decât o frumoasă înmormântare. M-am antrenat în cabinele în care se antrenează agenții secreți”.

LĂSAȚI UN MESAJ