Construirea sălii polivalente continuă să fie motiv de contre între administrația locală și cea județeană

126

Recent la sedința Consiliului Județean atunci când s-a discutat arhicunoscuta problemă a sălii polivalete ce se va face (sau poate nu ?) la marginea orașului către Giroc aleșii liberali au avut ceva de spus. Și au spus Nu! Contrariat de situție și Călin Dobra are ceva de spus. În opinia sa totul este o mașinațiune orchestrată de primarul Robu. Pentru a nu rămâne dator președintele CJT acuză manevrele adversarilor politici.

calin dobra (4)

Dar iată poziția oficială a lui Călin Dobra:

”Modul în care Nicolae Robu înțelege să facă politică și nu administrație, este unul absolut absurd și lipsit de sens. Am explicat în nenumărate rânduri care este raționamentul pentru care a fost propus terenul de le Giroc pentru construirea sălii polivalente, dar pentru vremelnicul primar al Timișoarei limba română are secrete mari.

Lucrurile sunt cât se poate de simple: Compania Națională de Investiții solicită o suprafață de teren de minim 6 hectare liber de sarcini. În acest moment, Primăria Timișoara nu dispune de acest teren.

Consiliul Județean Timiș a propus terenul din Giroc. Simplu și concis. Ei bine, de aici, Nicolae Robu și-a pierdut orice urmă de raționament și, de astăzi, de bun simț. După ce a ordonat consilierilor județeni PNL votul împotriva proiectului, a ieșit public cu declarații nedemne de un primar, profesor și alte calificări superioare cu care se tot laudă. Limbajul primarului Timișoarei și atitudinea sa continuă să facă de rușine orașul Timișoara și timișorenii, singurii care îi cântă în strună fiind subordonații cu carnet de partid. Situația e tot mai tristă.

Tonul amenințător și instigarea la violență nu ne sperie, ci vom merge mai departe încercând să facem lucrurile bine, dar mai ales corect. Nu vom ceda presiunii unui om pentru care egocentrismul atinge cote paroxistice și care se opune oricărei inițiative care nu îi aparține. Nu pentru asta a fost ales, dar pare să nu înțeleagă”.

LĂSAȚI UN MESAJ