Consilier local al PSD, bătut și jefuit în Banat. A rămas fără cotizațiile plătite de membrii partidului

615

Un caz despre care Poliția Română nu vrea să facă prea mult tapaj, s-a petrecut la Caransebeș în seara de 10 iulie. Consilierul local social-democrat din Caransebeș, Ion Bădeț, asupra căruia se afla borseta cu sumele cotizațiilor plătite de colegii de partid din Caransebeș, ar fi fost tâlhărit de un personaj cu care a intrat în altercație într-un bar din municipiu.

Se pare că Bădeț, care se afla într-o stare de inspirație bahică, însoțit de Ionel Sabadic, un alt social- democrat cunoscut în urbe, ar fi fost deposedat prin forță de propria borsetă, fiind lovit de cel care a fugit cu geanta acestuia. La fața locului a fost chemată de urgență poliția, dar și o ambulanță, iar în aceeași noapte, alesul local a ajuns cu salvarea, după ce i s-au acordat îngrijiri medicale, la sediul Poliției din Caransebeș.

Sursele noastre amintesc faptul că cel mai proaspăt consilier local al Caransebeșului, Nelu Bădeț, a depus plângere împotriva suspectului care ar fi comis la adresa domniei sale infracțiunea de tâlhărie. Totuși, polițiștii au reușit cu greutate să traducă vorbele consilierului local, acesta fiind în imposibilitatea articulării cuvintelor în timpul declarației luate de oamenii legii. Paradoxal, cel care l-ar fi lovit pe Bădeț nu a ținut să pună mâna și pe portofelele celor doi, fiind mulțumit doar cu „prada” rezultată din cotizații.

Nu știm dacă trezorierul Bădeț este astăzi mulțumit de modificările aduse Codului Penal de partidul său aflat la guvernare, însă ceea ce știm cu siguranță este că suma de 6000 de lei, strânsă din cotizațiile plătite de pesediștii gugulani, a devenit (pentru moment) o … amintire.

În ce privește statutul de trezorier de la PSD Caransebeș, colegii domnului Bădeț vor fi mult mai atenți la viitoarea nominalizare pentru aceasta funcție.

sursa: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ