Consilier din vestul țării implicat într-un grav accident

663

O duminică nefericită pentru directorul  liceului Tehnologic ,,Dacia” din Caransebeș și consilierul local Florin Bogdea, cel care a fost implicat astăzi într-un grav accident de circulație.

Din primele date, se pare că profesorul Bogdea, care circula cu viteză pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Caransebeș, nu a reușit să redreseze autovehiculul din dotare și a intrat pe contrasens. Scăpat de sub control, autoturismul marca Opel, pilotat de Bogdea, s-a lovit frontal de un autoturism Dacia Logan, care circula regulamentar și în care se aflau 3 persoane. Toate cele 4 persoane implicate în violentul impact au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Caransebeș, în vederea unor investigații amănunțite ale șoferilor și pasagerilor din Logan.

Din informațiile oferite de IPJ Caraș-Severin, polițiștii au efectuat testarea cu aparatul etilotest celor doi conducători auto iar rezultatul a confirmat că niciunul dintre cei doi șoferi nu consumaseră băuturi alcoolice.

Polițiștii de la Serviciul Rutier din Caransebeș efectuează și la această oră cercetări la fața locului, pentru o corectă detaliere a evenimentului produs în această zi în municipiul de pe Timiș și Bistra. Vom reveni cu amănunte, odată cu clarificarea incidentului în urma căruia 4 oameni au ajuns la spital.

 Sursă: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ