27.7 C
Timișoara
vineri 22 septembrie 2023

CONGRES USR: Mii de useriști vor veni în Timișoara în acest weekend pentru alegerea unui nou Birou Național

PoliticăCONGRES USR: Mii de useriști vor veni în Timișoara în acest weekend...

Campania internă USR, care a făcut valuri în spațiul public, va avea punctul culminant în orașul de pe Bega.

Uniunea Salvați România își va alege noul Birou Național, organul de conducere care va dicta direcția partidului pentru următorii 4 ani.

Locația evenimentului a fost stabilită în urma unui concurs intern între filiale, câștigătoare fiind filiala USR Timiș care a mizat pe proaspăt inaugurata sală Iulius Congress Hall din cadrul ansambului Iulius Mall.

”USR Timiș înseamnă dedicare dublată de muncă. Acesta va fi primul congres de la Timișoara și este o muncă pe care o vom face cu mare plăcere. Useriștii din toată țara vor vedea puterea de organizare a celei mai mari filiale județene USR.

Pentru noi este o onoare și cred că asta se va reflecta în calitatea evenimentului pe care l-am pus la cale. Am în jurul meu zeci și sute de oameni extraordinari care sunt dedicați viziunii comune pe care o avem pentru România.

Cred cu tărie că evenimentul din acest weekend este important, nu doar pentru USR, ci pentru viitorul întregii țări. O spun cu optimism pentru că am mare încredere în colegii mei delegați și sunt sigur că noul Birou Național va fi cel puțin la fel de performant și profesionist ca cel de până acum.” a declarat Cristian Moș, președintele USR Timiș.

Acesta este cel mai mare congres al USR de până acum, cu 500 de delegați din toate județele țării. Va dura 2 zile și va culmina Duminică cu un miting electoral în Piața Libertății, de la ora 18:00 pentru susținerea lui Dan Barna la cea mai înaltă funcție din stat.

Numărând aproape 60 de filiale, în urma alegerilor europarlamentare USR a devenit prima forță politică
din Județul Timiș. Cu o extindere rapidă și un trend ascendent în sondaje îi plasează ca favoriți la alegerile locale de anul viitor.

Citește și :