Conferința „A scrie, a traduce”, susținută de Mircea Cărtărescu și Bruno Mazzoni, un eveniment special oferit comunității de Universitatea de Vest din Timișoara

47

Conferința „A scrie, a traduce”, susținută de Mircea Cărtărescu și Bruno Mazzoni, care are loc în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara pe data de 31 mai, începând cu ora 18:00. Această seară este dedicată pasiunii pentru literatură și traducere și vă oferă o oportunitate unică de a interacționa cu doi oameni extraordinari.

Mircea Cărtărescu, considerat unul dintre cei mai apreciați scriitori contemporani, va vorbi despre gândurile și experiențele sale legate de procesul creativ literar. Alături de el, avem privilegiul de a-l avea pe Bruno Mazzoni, un talentat traducător și interpret literar, care va împărtăși cunoștințele și secretele sale în domeniul traducerii, demonstrând cum aceasta poate deveni o formă de artă în sine.

Moderarea acestei conferințe va fi realizată cu măiestrie de către Mircea Mihăieș, creând un dialog captivant și interactiv între invitați și public. Așadar, fie că sunteți pasionați de literatură sau simpli iubitori ai cuvintelor, această conferință va constitui o experiență culturală de neuitat. Vă încurajăm să veniți într-un număr cât mai mare, pentru a ne bucura împreună de o seară memorabilă alături de cei doi invitați speciali.

Pentru a participa la eveniment, este necesară înregistrarea prealabilă, prin completarea formularului online.
Evenimentul face parte din programul cultural „La UVT, Cultura este Capitală!”, inclus în Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, teritoriul Oameni, stația Reflecții, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023. Eveniment organizat cu sprijinul CTP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.