Conducerea centrală USR apreciază activitatea de la Timișoara…

882

…Considerând-o una din cele mai eficiente filiale.

Una dintre cele mai performante filiale USR este cea de la Timișoara. A strâns până în prezent aproape 13.000 de semnături în județ, iar conducerea locală a USR se pregătește deja să-și prezinte lista de candidați pentru alegerile parlamentare, având sprijinul total al liderilor de la centru.

La sfârșitul săptămânii acesteia vor fi anunțați candidaţii USR pentru judeţul Timiș la alegerile parlamentare. Luminița Dolângă, președinta Uniunii Salvați România filiala Timișoara, afirmă că vineri, 21 octombrie, va avea loc alegerea candidaților filialei. Cei doritori să devină parlamentari pe listele USR Timișoara vor trebui să îndeplinească două criterii de selecție extrem de importante: să aibă cele mai bune programe de candidatură, dar și sprijinul membrilor filialei.

„Vineri, 21 octombrie, va avea loc, la convocarea Biroului Naţional al USR, conferinţa judeţeană a filialei noastre. Scopul conferinţei va fi desemnarea prin vot a candidaţilor noștri pentru alegerile parlamentare. Candidații vor fi aleși democratic, din rândul membrilor filialei Timiș. Deci, la sfârșitul săptămânii acesteia, vom anunţa candidaţii USR pentru judeţul Timiș la alegerile parlamentare. Vor fi din rândul celor care se bucură de cel mai mare sprijin în cadrul filialei”, declară Dolângă. Activitatea intensă a filialei i-a adus deja șefei USR Timișoara aprecierea și suportul liderilor naționali ai partidului condus de Nicușor Dan.

„Duminică 16 octombrie a avut loc, la București, Biroul Naţional al USR, cu participarea președinţilor de filiale din întreaga ţară. În urma discuţiilor de la București, concluziile au fost că, datorită activităţii de până acum, filiala USR Timișoara și conducerea acesteia se bucură de aprecierea și de întreg sprijinul Biroului Naţional, inclusiv al președintelui USR, Nicușor Dan”, a mai adăugat președinta filialei Timiș a USR.

3 COMENTARII

  1. Ma uit la poza si vad un GUNOI, in partea dreapta :)) Am semnat si chiar am sperat ca oamenii USR vor fi de alt calibru. Ups, se pare ca nu e asa… gunoaie, gunoaie peste tot in politica, nu mai conteaza partidul.

  2. In poza chiar sunt oameni de calibru, cu toti, integri si competenti, care nu au mai fost in niciun partid. Cristi, imi pare rau ca arunci cu noroi fara niciun temei.

LĂSAȚI UN MESAJ