Conducere nouă la organizația de studenți a PNL Timiș

293

Începutul noului an universitar a adus schimbări și la organizația de studenți a PNL Timiș. De câteva zile, CSL Timiș are un birou de conducere nou, precum și un președinte nou: Ciprian Trocan, de 22 de ani, student la Universitatea Politehnică din Timișoara. Eugen Grigoroiu și-a încheiat mandatul la conducerea studenților liberali după trei ani.

“În urma celor peste 3 ani în care am condus Cluburile Studențești Liberale Timiș pot spune că această organizație reprezintă un mediu excelent de dezvoltare în timpul facultății. Implicarea în organizația studențească a PNL reprezintă pentru orice student un câștig pe termen lung. Sper ca noua echipă care a preluat conducerea în urma retragerii mele să depășească realizările din ultimul mandat. Doresc să îi felicit cu această ocazie și le urez mult succes în perioada următoare”, a transmis Eugen Grigoroiu.

Noul președinte interimar al organizației studențești, Ciprian Trocan, și-a constituit echipa de conducere și principalul obiectiv pentru perioada următoare: “Preluarea organizației CSL Timiș din postura de președinte nu poate decat să mă bucure, dar în același timp sunt conștient de marea responsabilitate care mi-a fost încredințată. În perioada următoare, împreună cu echipa mea, vom organiza noi proiecte și acțiuni cu scopul de a informa, asculta și soluționa problemele studenților din Timișoara. De asemenea, asigur că organizația CSL Timiș va fi un pilon important în echipa de campanie a PNL Timiș pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Vreau să mulțumesc președintelui filialei Timiș, Nicolae Robu, și colegilor mei pentru încrederea acordată”, a declarat Trocan.

Biroul de Conducere interimar al CSL Timiș este următorul: Ciprian Trocan – președinte, Alexandru Mateuț – președinte executiv, Simona Ungureanu – secretar general; membri: Bogdan Popescu, Andreea Palfalvi, Mihai Sbenghea, Loredana Rece, Adriana Ciulavu, Ionuț Sîrbu, Cristian Pop, Robert Rujescu, Dan Orbulescu, Patricia Copăcean.

LĂSAȚI UN MESAJ