22.2 C
Timișoara
vineri 19 iulie 2024

Condamnare record pentru criminalul care și-a ucis fosta iubită, în centrul Timișoarei

Asasinul Cosmin Titiş, 31 de ani, care și-a măcelărit din gelozie fosta iubită, pe 20 septembrie 2019, cu zeci de lovituri de cuţit, într-un parc din spatele Catedralei Mitropolitane din Timişoara, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru omor cu premeditare, scrie Adevărul. Sentinţa a fost dată de Tribunalul Timiş, la sfârşitul lunii octombrie, iar informaţiile din anchetă dezvăluie detalii tulburătoare despre împrejurările crimei.

Potrivit procurorilor, Cosmin Titiş i-a aplicat fostei sale iubite, Karina Parnica, 25 de lovituri de cuţit în diferite zone ale corpului. Ucigașul a folosit un cuţit de vânătoare. Drama tinerei de 20 de ani a început la scurt timp după ce a decis să se despartă de iubitul său, pentru un alt bărbat. Cosmin Titiș nu a fost de acord cu încheierea relaţiei cu victima şi a trecut la amenințări, inclusiv cu moartea. Karina Parnica a avut o relație de 5 ani cu Cosmin Titiș, cel care a ucis-o din gelozie „Atâtea cuţite i-am dat până a rămas lată” La puțin timp după ce a ucis-o pe Karina, Cosmin Titiș i-a trimis un mesaj vocal sadic bărbatului pentru care îl părăsise fosta iubită. „Văzând mesajul vocal, primul lucru pe care l-am făcut a fost să o sun pe Karina. Aceasta nu mi-a răspuns (…) Am decis să-l sun pe Titiş, l-am întrebat dacă are chef de glume, iar aceasta mi-a răspuns: Nu, prostule, nu glumesc, ţi-am zis că o s-o omor, atâtea cuţite i-am dat până a rămas lată. Sun-o pe mă-sa şi spune-i ce am făcut”, a relatat prietenul Karinei.

Mărturia criminalului În seara crimei, ucigaşul i-a trimis un mesaj şi bunicii victimei, în care se lăuda că i-a ucis nepoata. În faţa instanţei, el a susţinut că s-a deplasat din Lupeni la Timişoara, pentru a o determina pe victimă să se întoarcă la el. „În timp ce mă certam cu ea, îmi trecea prin cap tot ce mi-a făcut Karina şi atunci îmi amintesc că am înjunghiat-o în picior, Karina fiind pe bancă, după care nu mai ştiu ce s-a întâmplat, nu am mai văzut şi auzit nimic. Când mi-am revenit, am văzut-o pe Karina la câţiva metri, era plină de sânge şi vorbea cu un băiat să sune la ambulanţă. Eu m-am îndreptat spre ei, m-am apropiat de Karina, am luat-o în braţe, realizând că i-am făcut rău, aceasta era speriată şi agitată. Când am prins-o în braţe, aceasta a căzut, nemaiputându-se ţine pe picioare. Atunci am tras de Karina de câteva ori să o ridic, în tot acest timp având cuţitul în mână, am văzut că aceasta nu se trezeşte şi atunci m-am speriat și am fugit”, a declarat criminalul.

Sursa: Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :