Concert Moody Stuff Live

19

Moody Stuff va susține un concert din seria Unplugged în Sala multifuncțională a Consiliului Județean Timiș marți 29 noiembrie, de la ora 19:00. Formația are un repertoriu extins, de la piese de dixieland la jazz modern, dar expresia de bază este un jazz rafinat, bine balansat, cu influențe pop și blues, majoritatea pieselor fiind standarde de jazz. Vocea inconfundabilă a Verei Ciocan, cu un ambitus remarcabil, strălucitor în registrul mediu-înalt, este susținută de experimentatul claviaturist Toni Kühn, de inspiratul basist Johnny Bota și de dezinvoltul baterist Feri Szekeres. Lor li se alătură, cu acest prilej, tînărul și jovialul clarinetist Alex Ciocan.

Programul de marți, 29 noiembrie este alcătuit din piese standard de jazz, de blues și pop:
Bye Bye Blackbird – Ray Henderson
No more Blues – Jobim
To Hell With Love – Annie Ross
If the Stars were Mine – Melodie Gardot
Fine Brown Frame – Guadalupe Cartiero / J. Mayo Williams
The Look of Love – Burt Bacharach
All of Me – Marks/Simon
The Man I Love – Gershwin
Sweet Georgia Brown – Bernie/Pinkard

Moody Stuff este o formație timișoreană de mare succes, care concertează de peste 30 de ani și are două CD-uri la activ, „Christmass with Moody Stuff” și „All of Us”.
„Bună întrebare, de ce ne numim Moody Stuff. Am vrut sa alegem un nume care să ne definească. M-am gândit la faptul că facem chestii capricioase. Cu alte cuvinte, cântăm cum ne vine. Hai sa-i zicem ca suntem „moody” si cantam „stuff”, ne spune Vera Ciocan, solista grupului, care a terminat liceul de muzică, însă s-a orientat spre medicină. În prezent, ea este medic legist la Institutul Medico-Legal și, totodată, cadru universitar la Facultatea de Medicină. Unul dintre cele mai interesante concerte la care a participat Moody Stuff a avut loc in 2001, când au cântat într-un club din Vama Veche, nouă seri la rând. Interesant este ca printre spectatorii capricioaselor concerte se numără numeroși studenți mediciniști, care vin sa își vadă și să își asculte profesoara.”

LĂSAȚI UN MESAJ