Comuna din Banat cu cea mai bună infrastructură! Are peisaje de vis și aer pur

5257

Primarul comunei Marga, Nicolae Beg, speră ca agroturismul să devină o afacere locală care să atragă cât mai mulți localnici.

Comuna Marga este situată la extremitatea nordică a munților Poiana Mărului, din județul Caraș Severin. Potențialul său turistic poate fi exploatat imediat, susține primarul acestei comune, Nicolae Beg.

”Sunt tineri care se întorc (din străinătate – n.r.) și încearcă să desfășoare în localitate activități mărunte. Nu au curaj să implementeze proiecte europene. S-a început ceva cu APIA, au implementat ceva cu pomi fructiferi, dar puțin” a explicat primarul.

”Eu am stat de vorbă cu câțiva dintre ei și le-am propus ceva pe agro-pensiuni. Noi suntem într-o zonă mai de munte, iar părerea mea este că o agropensiune ar merge foarte bine (…) Suntem comuna cu cea mai bună infrastructură din Banat”, este de părere primarului comunei Marga, Nicolae Beg.

Comuna Marga se află în partea de nord-est a județului Caraș-Severin, fiind comună de graniță între Banat și Ardeal. Așezată în partea superioară a culoarului Bistrei, este limitată la nord de culmea Merea, o ramificație sudică a masivului Poiana Ruscăi, la sud de culmea Măgura-Zănoaga-Sturu, aparținătoarede masivul Țarcu, la est de pârâul Nermeș, care face hotarul cu comuna Băutar, la vest de satele Voislova și Măru, de care o despart dealurile Curteanu si Slatina.

sursa: dcnews.ro

sursa foto: tripmondo.com

LĂSAȚI UN MESAJ