Complex de locuințe și servicii în Piața Bisericii? Timișorenii, chemați la dezbatere

82

Timișorenii sunt chemați la o dezbatere publică la Primăria Timișoara. Oamenii trebuie să spună dacă sunt de acord cu ridicarea unui complex imobiliar în Piața Bisercii, care aparține de zona pretejată Elisabetin.

Proiectul în cauză nu este atașat anunțului de dezbatere, dar el poate fi consultat pe site-ul instituției la secțiunea ”Proiecte de Hotărâre” din luna noiembrie 2020.
”Prin Planul Urbanistic Zonal <<LOCUINŢE ŞI SERVICII>>, Piata Bisericii nr. 7, Timişoara, se propune realizarea unei realizarea unei zone destinate locuintelor colective si serviciilor în regim de maxim S+P+3E, având zona de implantare a clădirilor împărțită pe 3 zone cu regim de înălțime diferit (Zona 1: Regim de înălţime maxim S+P+2E+M, acoperiș șarpantă; Zona 2: Regim de înălţime maxim S+P+3E+Er, acoperiș tip terasă; Zona 3: Regim de înălţime maxim S+P+2E+Er, acoperiș tip terasă).

Accesele auto şi pietonale se vor realiza din str. Piata Bisericii (str. Prof. George Dragomir), în conformitate cu avizul Comisiei de Circulatie nr. DT2018-005538/22.11.2018; necesarul de parcaje va fi asigurat în conformitate cu Art. 33 şi Anexa 5 din R.G.U (locurile de parcare se vor asigura cu preponderență la subsol)”, este descrierea investiției din proiect.

Dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM timp de 60 de minute și va avea loc în 1 februarie, de la ora 12:00.
Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau in format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro., până la data de 29.01.2021, ora 1200.
Persoanele care doresc să participe și online la dezbatere, vor anunța până cel târziu la data de 29.01.2021, ora 1200, intenția de participare și totodată, vor transmite opiniile pe care urmează să le pună în discuție, la adresa de e-mail de mai sus, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online prin care vor accesa întâlnirea de pe platforma online.

Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.

LĂSAȚI UN MESAJ