24.4 C
Timișoara
joi 13 iunie 2024

Compararea diferitelor tipuri de panouri solare de pe piața B2B – analiza performanțelor, costurilor și rezistenței diferitelor panouri disponibile.

Oferta de panouri fotovoltaice crește de la an la an, influențată în primul rând de dezvoltarea rapidă a tehnologiei, care oferă soluții tot mai noi în ceea ce privește designul acestora și inovațiile care afectează eficiența, rezistența și adaptarea la nevoile specifice ale întreprinderilor. Cum evoluează în prezent piața panourilor fotovoltaice? Haideți să aflăm analizând modele specifice de la cei mai respectați producători de pe piață.

Panouri solare – o prezentare generală a ofertei

Mai jos prezentăm o selecție de panouri solare de la 6 dintre cei mai respectați producători din industrie, permițând o comparație transversală a ceea ce au de oferit în primul rând în ceea ce privește eficiența, rezistența, tehnologia și costul.

Trina Vertex S TSM-DE09.05 385W Negru – Estetica combinată cu eficiența

Panoul solar Trina Vertex S se remarcă nu numai prin finisajul său negru elegant, ci și prin eficiența sa impresionantă de aproximativ 20%. Structura sa monocristalină asigură un randament excelent. Acest panou este ideal pentru companiile care apreciază atât estetica, cât și eficiența ridicată, fiind alegerea perfectă pentru instalațiile de pe acoperișurile clădirilor de birouri sau ale clădirilor comerciale unde aspectul contează. Costurile medii de instalare sunt de aproximativ 0,643 PLN / Wp.

JinkoSolar JKM425N-54HL4-V 425W 1500V Negru – Eficiență sporită prin inovație

Panourile solare JinkoSolar JKM425N-54HL4-V 425W 1500V de la JinkoSolar dispun de tehnologia avansată PERC, ceea ce le crește eficiența la peste 20%. Rezistența la PID și la o varietate de condiții meteorologice fac din aceste panouri o alegere ideală pentru instalațiile industriale mari, unde fiabilitatea și longevitatea sunt esențiale. Costurile medii de instalare sunt de aproximativ 0,553 PLN / Wp.

Dah Solar DHN-60X16 DG(BB) 480 480W – Ideal pentru cei exigenți!

Panoul Dah Solar DHN-60X16 DG(BB)l de 480W este deosebit de rezistent la căldură și la fenomenele PID datorită tehnologiei Half-Cut și a celulelor monocristaline. Acest panou își va dovedi utilitatea în instalațiile amplasate în medii dificile, oferind performanțe stabile chiar și la temperaturi ridicate. Costurile medii de instalare sunt de aproximativ 0,686 PLN / Wp.

TW Solar TW415MAP-108-H-S 415W Negru – Versatilitate într-un stil modern

Panoul TW415MAP-108-H-S 415W de la TW Solar combină tehnologia monocristalină și PERC pentru a obține randamente de aproximativ 19%. Designul negru îl face o alegere atractivă pentru cei care au nevoie de soluții eficiente, dar în același timp se preocupă de aspectul estetic al instalației. Costul mediu al sistemului fluctuează în jurul valorii de 0,608 PLN / Wp.

JA Solar JAM60S20-385/MR 385W Argintiu – Eficient în condiții de iluminare slabă

Panourile solare JA Solar JAM60S20-385/MR 385WJA sunt cunoscute pentru performanțele lor foarte bune chiar și în condiții de lumină scăzută, ceea ce le face ideale pentru locațiile cu expunere variabilă la soare. Toate acestea se datorează tehnologiilor moderne, cum ar fi PERC și Half-Cell. În plus, garanția îndelungată și construcția robustă asigură faptul că panourile vor genera energie timp de mulți ani, reducând la minimum nevoia de înlocuire sau întreținere frecventă. Costurile medii de instalare sunt de aproximativ 0,805 PLN / Wp.

Risen Energy RSM40-8-410M 410W – Rezistență și soliditate

Risen Energy RSM40-8-410M 410W Risen Energy nu numai că transformă eficient lumina solară în energie datorită tehnologiei PERC, dar asigură și rezistența în condiții meteorologice dificile. Acest panou este soluția perfectă pentru instalațiile care trebuie să reziste la condiții extreme, cum ar fi vânturile puternice sau ploile abundente. Costurile medii de instalare sunt de aproximativ 0,451 PLN / Wp.

1 Tabel comparativ al panourilor fotovoltaice.

 

După cum puteți vedea, există o ofertă de tipuri diferite de panouri disponibile, care pot fi adaptate individual atât în ceea ce privește bugetul, cât și soluțiile de design și tehnologie.

Alte subiecte :

Citește și :