Comercianții de mici din piața volantă, amendați 

49

Comercianții care au preparat pe grătar și vândut mici, sâmbătă, în piața volant de lângă stadion au fost mendați. Poliția Locală a tinut să precizeze public acest lucru, după ce unele publicații au acuzat instituția că nu a lucat nicio măsură.

”Poliția Locală Timișoara face precizări cu privire la dezinformarea apărută într-o publicație on-line, în cursul zilei de sâmbătă, 07.03.2020, referitoare la desfășurarea de activități de preparare și comercializare de produse din carne, respectiv mici, de către un agent economic, la piața volantă de la Stadionul Dan Pltinișanu. Menționăm faptul că patrula de polițiști locali s-a deplasat la fața locului la data respectivă și a luat toate măsurile de verificare și sancționare prevăzute de legislația în vigoare, nu cum s-a vehiculat că nu a luat nicio măsură. Polițiștii locali au aplicat la data respectivă sancțiune contravențională societății comerciale care a preparat aceste produse pe domeniul public, încheind pe numele societății Miremar Company SRL proces-verbal de sancționare conform HCL 139/2011, deoarece a desfășurat activități de comerț stradal cu preparate din carne pe domeniul public fără a deține acord în acest sens de la Primăria Timișoara, pentru astfel de situații sancțiunile fiind între 200 și 1500 lei”, atransmis Poliția Locală.

Mai mult, cei vizați după sancționare, au încetat imediat activitatea ilicită, spun polițitii. Vă amintim că admininstrația Robu a anunțat că nu mai permite folosirea grătarelor pe lemne pe domeniu public pentru că crează mult fum și miros.

LĂSAȚI UN MESAJ