Colterm anunță că, din cauza unei avarii ,,majore”, o mare parte din timișoreni vor sta în frig întreaga zi

81

În cursul nopții trecute, în jurul orei 03:00, pe rețeaua primară DN 800 a Municipiului Timișoara, operată de Colterm, s-a produs o avarie majoră, astfel încât am fost nevoiți să oprim furnizarea agentului termic pentru încălzire și apă caldă de consum în zonele: Matei Basarab-Bucovinei, Aradului, Lipovei, I.I. de la Brad, Lugojului, Circumvalațiunii, Detunata,Tipografilor.

Echipele Colterm acționează pentru eliminarea neetanșeităților, cu precizarea că, zona avariei este în curs de izolare de restul rețelelor, urmând ca treptat să reluăm furnizarea agentului termic în zonele: Circumvalațiunii, Matei Basarab-Bucovinei, Aradului și Lipovei, în această ordine.
Până la remedierea avariei vor fi afectați consumatorii arondați următoarelor puncte termice: PT 8A, 8B, 8C, 19, 20, 21, 22, 23, Modul Aquatim, 74, 74A, 71, 72, 73, 75, Modul Spital Victor Babeș și Cardiologie.

Ora estimată pentru reluarea agentului termic în zonele afectate, în cel mai pesimist scenariu, va fi ora 22:00.
Ne cerem scuze pentru discofortul creat și vă asigurăm că depunem toate eforturile necesare pentru reluarea în condiții normale a furnizării energiei termice în toate zonele afectate.

LĂSAȚI UN MESAJ