Colet cu conținut neașteptat pentru vameși. Ce a primit un bărbat din America?

764

Poliţiştii timişeni specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au efectuat o percheziţie în Bucureşti, la locuinţa unui bărbat, de 70 de ani, bănuit de contrabandă calificată.

În 28 octombrie, poliţiştii timișeni au fost sesizaţi de către lucrătorii Direcţiei Regionale Vamale Timişoara despre faptul că au descoperit într-un colet, expediat din America, două pistoale cu glonț și 156 de cartușe.

Astfel, la data de 25 noiembrie, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au efectuat o percheziţie, pe raza municipiului Bucureşti, la locuința unui bărbat, de 70 de ani, bănuit de contrabandă cu arme.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat de la locuința bărbatului armele și cartușele mai sus menționate în vederea continuării cercetărilor.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă calificată, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ