Coadă de cinci kilometri de camioane, la vama Nădlac II

186

Încă o zi cu nervii întinși la maximum pentru șoferii de camioane care încearcă să iasă din țară și să ajungă în Ungaria. Joi dimineața, coada de la vama Nădlac II, de pe autostrada A1, este de 5 kilometri, se plâng conducătorii auto pe rețelele de socializare.

Potrivit site-ului Poliției de Frontieră, timpul de așteptare pentru a trece de control, pentru TIR-uri, este de 180 de minute și este trafic intens. Șoferii au la dispoziție 4 artere de ieșire din țară. „Autoritățile de frontieră maghiare efectuează verificări amănunțite asupra fiecărui mijloc de transport pe sensul de ieșire din țară”, mai scrie pe site.

În ceea ce privește autoturismele, la Nădlac II, conducătorii acestora au de așteptat 40 de minute pentru control. Vă amintim că transportatorii au anunțat că dacă situația nu se remediază urgent, vor protesta blocând cu TIR-urile vama Nădlac II.

Și la vama Borș este aglomerat. Aici șoferii de camioane care transportă marfă în Europa așteaptă 250 de minute pentru a traversa granița.

LĂSAȚI UN MESAJ