Cluburi ilegale, închise doar pe hârtie

514

Patronii cluburilor din Timişoara nu se sperie de sancţiunile applicate de Poliţia Locală. Nici măcar în cazul localurilor care funcţionează ilegal, administratorii nu par să vrea să intre în legalitate. Potrivit Poliţiei Locale Timişoara, mai multe cluburi care au fost închise funcţionează şi acum fără nicio problemă.

“Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat, în acest week-end, pe timp de noapte, verificări la mai multe societăți comerciale a căror activitate a fost suspendată în urma aplicării de sancțiuni contravenționale în mod repetat, pentru a stabili dacă acestea respectă măsura suspendării activității. Astfel, în urma verificărilor efectuate la cele nouă firme aflate în această situație, s-a constatat că o parte dintre acestea funcționau deși acest lucru le este interzis”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Locale.

Iată problemele descoeprite de poliţişti:

-Clubul Diamond de pe str. Republicii a fost depistat deschis după ce a fost sancționat în repetate rânduri pentru lipsă acord de funcționare, și de această dată fiind aplicată sancțiune maximă de 2000 lei conform OG 99/2000;

-Club Nelly de pe str. Industriilor a fost de asemenea sancționat cu aceeași sancțiune, la fel și Club Mat House de pe Calea Buziașului.

-În cazul Clubului Ankara de pe str. Simion Bărnuțiu, care funcționa pe o altă firmă, a fost aplicată sancțiune contravențională de 1000 lei conform HCL 538/2015 deoarece nu a obținut viză la acordul de funcționare.

-O altă societate sancționată la Legea 61/1991 republicată deoarece nu a respectat suspendarea activității pentru tulburarea liniștii pe timp de noapte este SC Baza Pro (Petito), care s-a ales cu o amendă de 3000 lei.

Acțiunile de verificare vor continua, avertizează Poliţia Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ