Clipe de groază în stația de autobuz! O femeie a fost bătută și jefuită

217

Doi adolescenţi au tâlhărit o femeie, care aştepta autobuzul într-o staţie din municipiul Vulcan. Victima a fost bătută şi lăsată fără bani.

O femeie de 46 de ani a fost tâlhărită într-o staţie de autobuz din municipiul Vulcan. Infracţiunea a fost comisă de doi adolescenţi, în vârstă de 15 ani şi 16 ani.

„Cei doi tineri au lovit-o şi i-au sustras poşeta, în care avea un telefon mobil şi un portofel, cu actele de identitate, carduri bancare şi 25 de lei. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii i-au identificat pe cei doi suspecţi, faţă de care se vor efectua cercetări în legătură cu fapta reclamată. Minorul în vârstă de 15 ani a fost condus la sediul unităţii, asupra acestuia fiind găsit şi portofelul părţii vătămate. Poliţiştii vor continua cercetările în acest caz, pentru prinderea minorului în vârstă de 16 ani, care a reuşit să fugă de la locul faptei, pierzându-şi urma la adăpostul întunericului”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ