Clădiri distruse și zeci de persoane evacuate după un incendiu la Timișoara

257

Incendiu puternic, noaptea trecută, la Timișoara! Focul s-a extins și la o clădire de birouri a DRDP Timișoara. Zeci de persoane s-au autoevacuat.

Flăcările au izbucnit la o anexă de pe strada Alexandru Odobescu. Nu a durat mult și focul a cuprins și imobilele învecinate. Din fericire, 30 de persoane au ieșit afară înainte să ajungă pompierii. Doar una a avut nevoie de îngriiri medicale la fața locului după ce s-a intoxicat cu fum.

”Până la sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul s-a propagat la un grup de locuințe învecinat și la acoperișul unei clădiri de birouri care aparține Direcției Regionale de Drumuri și Poduri”,a transmis ISU Banat.

Zeci de pompieri au intervenit pentru a limita aria de extindere a focului. Salvatorii au reușit să stingă incendiul.

”În urma incendiului, a ars anexa în întregime, acoperișul clădirii de locuit (aproximativ 40 mp) și fațada clădirii, acoperișul clădirii de birouri pe o suprafață de aproximativ 30 mp și au fost afectate parțial 7 garsoniere.

Incendiul a fost limitat la timp pentru a nu se extinde la celelalte apartamente și în interiorul clădirii”, au mai transmis pompierii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ