Clădirea în care își are sediul Partidul Național Liberal intră în reabilitări. Obligația celorlalți proprietari

223

Cum Piaţa Unirii devine de la o zi la alta tot mai atractivă, fiind şi o piaţă cu destul de mare căutare şi de către turişti, chiar dacă nu e o piaţă a evenimentelor, primarul liberal de Timiş, Nicolae Robu, care este şi preşedintele PNL Timiş, s-a gândit că ar fi cazul să pună la punct sediul organizaţiei liberare, care arată jalnic.

De fapt, întreaga clădire, cu tot cu locuinţele de deasupra sediului PNL, care se află la parter, arată într-un mod deplorabil.

Potrivit edilului Timșoarei, din primăvara anului 2018, se va începe reabilitarea sediului PNL. Ceilalţi proprietari care au apartamente în clădirea din Piața Unirii  sunt de acord că trebuie pusă la punct întreaga clădire, însă dacă vor zăbovi cu începerea lucrărilor, vor fi amendaţi, anunță Robu.

Cum în clădire locuiesc atât români cât şi italieni, primarul a avut discuţii cu aceştia şi aşteaptă acordul tuturor, reamintindu-le că amenzile vor fi necruţătoare, nivelul lor fiind stabilit prin lege. Cu cei care se opun, se va ajunge în instanţă şi, fără dubii, municipalitatea va câştiga.

„PNL este proprietar doar pe parterul acestei clădiri. Restul este în altă proprietate, sunt privaţi, italieni şi români. Am avut o întâlnire săptămâna trecută cu toţi proprietarii şi le-am explicat că vor veni amenzi foarte mari, iar de la 1 ianuarie, taxa pe paragină, dacă nu începem reabilitarea acestei clădiri.”, a spus Nicolae Robu.

Reabilitarea sediului PNL va costa 70 mii de euro, bani ce vor veni de la partid.

LĂSAȚI UN MESAJ