CJ Timiș are probleme cu curățenia drumurilor județene

91

Angajații Consiliului Județean Timiș se confruntă cu o problemă: menținerea curățeniei pe marginea drumurilor.

Recent, instituția a demarat o campanie de igienizare a șoselelor, iar conducerea CJT este şocată de cantitatea mare de deșeuri adunată de pe marginea drumurilor. Cum se apropie campania electorală, vine și promisiunea că se vor instala containere în parcările de pe șoselele județene.

„Parcările de pe drumurile județene ajung periodic gropi de gunoi. Incredibil până unde poate merge lipsa de interes față de mediul înconjurător a unor cetățeni. Au „confundat” parcările cu groapa de gunoi. Iată ce am găsit în zonele de staționare de pe drumurile județene. Am demarat încă o campanie de igienizare a acestor spații și le vom dota cu containere, însă eforturile noastre sunt zădarnice atâta timp cât nu există o minimă preocupare și grijă a oamenilor. Nu este ușor să combatem acest fenomen deoarece Timișul are o rețea de 1.200 de km de drumuri județene, dar este absolut necesar”, a transmis conducerea CJ Timiș.

Cu aceeași problemă se confruntă și administratorii drumurilor naționale. Săptămânal, echipe de muncitori DRDP Timișoara ies pe teren pentru a curața parcările și marginile drumurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ