Cisternă care transporta lapte, răsturnată pe autostrada A1. Trafic blocat pe o bandă

50
sursa foto - ISU Hunedoara

O cisternă care transporta 20.000 de litri de lapte s-a răsturnat în afara carosabilului, pe autostrada A1, în zona localităţii Ilia, din judeţul Hunedoara. Şoferul a rămas încarcerat, dar a suferit doar răni minore. Cel mai probabil a adormit la volan.

„Pompierii Secţiei Ilia specializaţi în descarcerare, stingere şi prim ajutor au ajuns în scurt timp la locul indicat prin 112 şi au găsit un bărbat încarcerat în cabina cisternei răsturnată în afara părţii carosabile. Şoferul a fost extras de echipaj, în stare conştientă şi cooperantă, fără leziuni vizibile. Bărbatul a fost preluat de echipa de prim ajutor, care a evaluat starea de sănătate şi a propus transportul la spital. Conducătorul auto a refuzat continuarea investigaţiilor medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe. Concomitent echipajele de pompieri s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul accidentului”, anunţă ISU Hunedoara.
În urma răsturnării în afara drumului, cisterna, ce transporta aproximativ 20.000 de litri de lapte, s-a fisurat iar lichidul s-a scurs pe sol. Traficul pe A1 a fost blocat pe o bandă până la finalizarea cercetării pentru stabilirea dinamicii producerii accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ