Circulație îngreunată pe autostradă din cauza ceții

35

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni, mai multe atenționări cod galben de tip nowcasting care semnalează ceață și chiciură în 22 de județe.

Potrivit meteorologilor, în județele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Bacău, Galaţi, Vrancea și Vaslui se va semnala, până la ora 10.00, ceață care determină scăderea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

În unele zone vor fi și depuneri de chiciură.

Totodată, în județele Alba, Covasna, Braşov, Olt, Dolj, Teleorman, Covasna, Mureş, Harghita, Sibiu, Caraş-Severin, Arad, Bihor, Timiș și Hunedoara ceața determină reducerea vizibilăţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, dar și depuneri de chiciură.

Pe autostrada A1 Sibiu – Deva și pe mai multe drumuri județene se circulă în condiții de vizibilitate redusă

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul rutier se desfășoară îngreunat din cauza ceții dense, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, iar pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județele Teleorman, Covasna, Harghita, Sibiu, Caraș-Severin, Arad, Bihor, Timiș și Hunedoara.

De asemenea, în condiții de ceață, cu vizibilitate redusă, pe alocuri, sub 100 de metri, se circulă și pe autostrada A1 Sibiu – Deva.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ