Circulația tramvaielor spre Gara de Nord va fi reluată

96

Circulația tramvaielor pe podul Dragalina, spre și dinspre gară, va fi reluată de mâine. Anunțul a fost făcut astăzi, în ședința de Consiliu Local, de primarul Nicolae Robu.

Edilul a anunțat că firma Elba și-a dat acordul pentru ca tramvaiele să circule prin bucla aflată pe terenul societății.

„E bine atunci când rațiunea triumfă. Sunt înștiințat că administratorul societății a comunicat că de mâine dimineață vor fi de acord să circule tramvaiul până când instanța se va pronunța. Adică așa cum am propus să se întâmple. Sper să nu fie o informație falsă. Dacă este așa eu vreau îngropăm, cum se zice, securea războiului, noi n-avem niciun război cu ei și martor îmi este înregistrarea în care le-am spus textual inclusiv că ne retragem plângerea avută dacă ei ne dau un document că pe perioada existenței liniei avem dreptul să folosim proprietatea aceea publică, nici măcar nu ne dorim să fim proprietari”, spune Nicolae Robu, citat de radiotimisoara.ro.

Primarul Nicolae Robu a anunțat că în urma scandalului legat de oprirea circulației tramvaielor, firma Elba a fost amendată cu 50.000 de lei pentru că nu avea autorizație de amplasare a gardului care a blocat circulația tramvaielor.

LĂSAȚI UN MESAJ