Circulația în județul Timiș se desfășoară fără probleme, în ciuda temperaturilor scăzute

69

Deși temperaturile sunt sub limita de îngheț pe întinsul județului și vor continua să rămână astfel, drumurile sunt în bună stare și nu există tronsoane cu probleme. Există posibilitatea apariției poleiului, dar se intervine cu materiale împotriva acestui fenomen.

Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă pe drumurile județene din Timiș. Nu există la această oră drumuri județene cu circulație blocată sau închisă.

Drumarii acționează cu circa 30 de utilaje, iar pe parcursul nopții au fost folosite peste 540 de tone de material antiderapant.

Pe sectorul Sânnicolau Mare, Gottlob, Jimbolia au fost folosite 64 de tone de material antiderapant; pe sectorul Pișchia, Cenei, Orțișoara, Carani, Aeroport, 142 de tone; pe sectorul Foeni, Giroc, Sânmihaiu Român, Deta, 36 de tone; pe sectorul Tormac, Buziaș, Topolovățu Mare, Moșnița Veche, 72 de tone; pe sectorul Coșteiu, Crivobara, Balinț, Brestovăț, Hitiaș, Cliciova, 60 de tone; pe sectorul Buziaș, Lugoj, Făget, Bethausen, Traian Vuia, Nădrag, 166 tone.

Informații despre starea părții carosabile puteți afla la numărul de telefon 0731.540.965.
Consiliul Județean Timiș are încheiate contracte de deszăpezire pentru toate zonele județului Timiș:
– zona I – Sânnicolau Mare – SC GROUP DCM SRL;
– zona II – Pişchia – SC MNG TRANS SRL;
– zona III – Gătaia – SC AXELA CONSTRUCŢII SRL;
– zona IV – Buziaş – S.C. TREDECO HOLDING SRL.;
– zona V – Bethausen – S.C. COMPACT PRODUCT SRL LUGOJ;
– zona VI – Făget – S.C. TECHNOCER SRL

LĂSAȚI UN MESAJ