Circulația din Timișoara a devenit un coșmar pentru șoferi, indiferent de oră. FOTO-VIDEO

10844

Circulați cumva prin Timișoara și sunteți încă de un calm englezesc? Ar fi o minune pentru că, mai nou, a devenit un coșmar să fii la volanul mașinii, prin Timișoara.

Dacă până acum o vreme știai că există cam trei intervale orare la care este un calvar să conduci prin oraș, adică între 7,30-9,00, 15,00-16,00 și 18,00-19,00, acum gata! Uitați de aceste reguli! A devenit un chin să conduci mașina prin Timișoara indiferent de oră. Nu mai faceți niciun fel de calcule pentru că sunt greșite din start.

Cititorii ne-au semnalat că totul pornește de la cei care lucrează la noua semaforizare a Timișoarei, care blochează uneori o bandă când ți-e lumea mai dragă. Asta, ca supliment la deranjul creat de șanțurile care rămân în urma meșterilor, capcane în trafic ce impun o încetinire până aproape de oprire a mașinii, dacă nu vrei să-ți distrugi suspensiile și alte ”bucșăraie” înainte de termen.

Nu mai vorbesc de nesimțiții din trafic ce opresc indiferent dacă au voie sau nu, inclusiv cei cu aprovizionarea, care nu respectă orele între care trebuie să facă acest lucru. Curios lucru, nu am văzut picior de polițist care să-i tragă la răspundere pe indisciplinați, că de dirijarea traficului atunci când se întâmplă ambuteiaje (adică aproape la orice oră) nu mai poate fi vorba.

Așteptăm mult lăudatul ”sistem de management al traficului”, dacă n-o fi ca în zicala cu sacul și ”pomul lăudat”.

1 COMENTARIU

  1. Vineri cand traficul era aglomerat atunci s-au gasit sa asfalteze santurile din centru.Sambata nu puteau.Cand vezi reportajele de pe protv ,cu ce fac primarii dincolo,iti dai seama ca Robu este un personaj de desene animate in aceasta functie.

LĂSAȚI UN MESAJ