Cine nu este hotărât ce să schimbe în casă este așteptat la Târgul de Mobilă-video

309

Spre finalul toamnei este cea mai mare cerere de meșteri și firme specializate în amenajări interioare. Cei cu dare de mână doresc ca locuința lor să arate cât mai bine până la sărbătorile de iarnă. Nu este o întâmplare că la Centrul de Afaceri de pe bulevardul Eroiilor de pe Tisa acum se deschide o nouă ediție a tradiționalului târg de mobilă. De joi dimineața oricine poate vedea ce se mai produce pentru confortul caselor timișorenilor.

Așa ca în multe alte domenii, și la mobile există tendințe, stiluri, culori, materiale la modă sau cele ce nu se mai caută. Dar totodată există și unele ce nu vor ieși niciodată din modă. Sunt cele veșnic actuale.

De toate aceste adevăruri sunt invitați curioșii să se lămurească la fața locului. Aici nu este doar de privit ci și de cumpărat. Se poate negocia orice și lansa o comanda serioasă pentru ce încă nu este în expoziție. Dar acolo este expus cam orice.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în perioada 2 – 5 noiembrie 2017, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din b-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, cea de-a III-a ediție a expoziţiei naţionale de mobilă ExpoMobilaTimişoara.

De-a lungul celor 27 de ani de activitate, CCIAT a abordat sectorul industriei mobilei și domeniilor conexe organizând mai multe ediții anuale ale unor târguri apreciate de publicul timișean: PRO DOMO, CASA TA, EXPO MOBILA, UNIVERSUL CASEI TALE.

Prin organizarea ExpoMobilaTimişoara, CCIAT își propune să creeze cadrul necesar dialogului de business, să sprijine și să promoveze mediul de afaceri din județul Timiș și din România, susținând astfel societățile comerciale și politicile de dezvoltare ale acestora. Manifestarea reunește 30 de expozanţi, producători români, care vor prezenta piese deosebite de mobilier şi accesorii, la preţuri unice, doar pe durata evenimentului.
Vor putea fi admirate şi achiziţionate: bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie.

Expoziţia cu vânzare se adresează în special consumatorului final, publicului vizitator. Noutatea ediției este prezența mobilierului și decorațiunilor realizate din carton.

Expoziția se deschide pentru public joi, 2 noiembrie 2017, ora 10 00 .

Program de vizitare: 02 – 04 noiembrie, zilnic între orele 10:00 – 20:00, iar duminică 5 noiembrie, între orele 10:00 – 18:00.
Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ