Cine este Matei Lupu, noul prefect al județului Caraș-Severin?

2374

A pierdut alegerile locale, dar a ajuns în funcția de prefect al județului. Matei Lupu este noul reprezentant al Guvernului în Caraș-Severin.

Fostul primar al localității Moldova Nouă, Matei Lupu, a fost numit de Executiv în funcția de prefect al județului, odată cu încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei de prefect a Florenței Maria Albu. Matei Lupu a ocupat timp de trei mandate fotoliul de edil al orașului Moldova Nouă, din partea PSD, dar înainte de a intra în politică a avut și funcții de conducere în cadrul Agenției Naționale a Resurselor Minerale. A fost mai întâi lider de sindicat la Moldomin Moldova Nouă, apoi vicepreşedinte al Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian și apoi consilier superior la Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale.

Președintele Consiliului Județean Caraș, Silviu Hurduzeu, a avut doar cuvinte de laudă la adresa noului prefect, preconizând o colaborare foarte bună între cele două instituții publice.

”Din punct de vedere al competenției administrative este un om pregătit pentru această funcție. Evident că între Consiliul Județean și Prefectură va exista o colaborare foarte bună în perioada următoare”, a declarat Silviu Hurduzeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.