Cine este bărbatul care a ucis o tânără, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara / VIDEO

1944

Bărbatul care a ucis o tânără de 20 de ani, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara, se numește Cosmin Titiș și are 31 de ani.

Suspectul a fost prins în Timișoara de polițiști în timp ce se îndrepta spre Pădurea Verde, pe lângă calea ferată. Cosmin Titiș a fost dus în arestul Poliției Timiș, urmând să fie audiat.

Cosmin Titiș are 31 de ani și este fără ocupație. Acesta ar fi avut o relație cu victima și, pe fondul geloziei, a atacat-o mortal în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara.

Femeia se plimba cu o prietenă atunci când a fost trasă la o parte și înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit în zona pieptului, a gâtului și a feței. Imediat după atacul sângeros, bărbatul a luat-o la fugă.

La scurt timp un echipaj al ambulanței a sosit la fața locului și a început manevrele de resuscitare, chiar pe aleea din parc. Tânăra a fost transportată apoi în stop cardio-respirator la Spitalul Municipal, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.
Sursa si video pe observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ