Cine este angajata DSP reţinută în dosarul vaccinării „la chiuvetă”

153

Voichiţa Camelia Sim, asistenta angajată a Direcţiei de Sănătate Publică Bihor reţinută în dosarul vaccinării „la chiuvetă” şi al eliberării pe şpăgi a unor adeverinţe, lucra în instituţie de circa un an şi primise postul fără concurs, prin selecţie de dosare.

Printr-un comunicat semnat miercuri de directoarea DSP Bihor, dr. Daniela Rahotă, instituţia precizează că asistenta Voichiţa Camelia Sim, angajată pe perioadă determinată, lucra de un an la „asigurarea triajului epidemiologic în punctul de trecere a frontierei Borş” şi „nu a avut atribuţii legate de activităţile de vaccinare”.

Practic, asistenta Voichiţa Camelia Sim, despre care sursele bihoreanul.ro afirmă că până la vârsta de 40 de ani nu activase niciodată ca asistentă medicală, nu a lucrat în vreun centru de vaccinare şi nici nu a făcut parte vreodată din echipe mobile de vaccinare.

Femeia a fost angajată în urma unei selecţii de dosare, adică fără concurs, deoarece DSP Bihor avea nevoie de personal suplimentar din cauza pandemiei de Covid-19.

Voichiţa Camelia Sim îşi va pierde acum locul de muncă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ