Cine e timișeanca, membrul PSD care a murit la întâlnirea de la Mamaia

1802

Simona Marinescu, membrul PSD care a murit la întâlnirea de la Mamaia a fost un reprezentant de seamă al comunității lugojene. Implicată în orice acțiune a Organizației Femeilor Social Democrate din localitate, aceasta era privită cu drag de mai toată lumea. De altfel, vestea dispariției a însemnat un adevărat șoc atât pentru familie și apropiați, dar și pentru cei care o cunoșteau pe aceasta.

Cine e Simona Marinescu, membrul PSD care a murit la întâlnirea de la Mamaia

Recunoscută pentru felul în care se implica și pentru ajutorul pe care încerca să-l ofere de fiecare dată, Simona Marinescu a încetat din viață chiar la Școala de Vară a femeilor din Partidul Social Democrat. A suferit un infarct și în ciuda intervenției medicilor, aceasta nu a mai putut fi salvată. Câteva zeci de minute i-au aplicat doctorii manevre de resuscitare, însă totul a fost în zadar. Simona Marinescu făcea parte și dintr-o organizație caritabilă în Lugoj.

În urma cu fix un an de zile a mers la școlile din oraș unde a oferit rechizite și dulciuri copiilor care începeau clasa 1. Gestul său a fost atunci aplaudat la scenă deschisă de toată lumea. ”Prin această acțiune, intitulată generic Primul Clopoțel, le-am oferit cu drag celor mici cadouri constând în dulciuri și rechizite, dorind să marcăm o zi atât de specială pentru ei. Urăm mult succes copiilor, cadrelor didactice și părinților, în noul an școlar, precum și în întreaga viață”, declara Simona Milena Marinescu, secretar OFSD Lugoj.

Simona Marinescu se implica în acțiuni caritabile. Sursa foto – facebook
Simona Marinescu, implicată în acțiuni caritabile
Mai mult de atât, sub deviza „Nu uita să fii bun, române!”, Clubul Lions „Ana Lugojana”, al cărui președinte a fost, a organizat o strângerea de fonduri pentru sprijinirea copiilor de la secția de atletism a CSȘ Lugoj și a micilor dansatori de la Ansamblul „Voinicelul”. Fericită de reușita evenimentului, Simona Milena Marinescu, past prezident Lyons Club “Ana Lugojana” spunea: „Este pentru a doua oară în acest an când Lions Club „Ana Lugojana” organizează un bal de caritate. De această dată, sub genericul „Nu uita să fii bun, române!” Obiectivele pe care ne-am propus să le atingem sunt două: strângerea de fonduri necesare pentru achiziţionarea de costume populare pentru Ansamblul de dansuri populare „Voinicelul” şi procurarea de treninguri pentru Secţia de atletism din cadrul CSŞ Lugoj.

Sursa: Fanatik

LĂSAȚI UN MESAJ