Cinci hoţi de fier din Hunedoara au ratat lovitura vieţii lor, neştiind cât valora marfa

256
JONSERED 1250RZ recycling crane, top seat, heavy metal scrap handling, Safety+R

Macaraua cu pod rulant a unei firme din Hunedoara a fost făcută bucăţi cât ai clipi de cinci bărbaţi, care intenţionau să o vândă la fier vechi pe câteva sute de lei, deşi utilajul valora peste 30.000 de euro.

Hoţii au intrat în hala societăţii ale cărei uşi nu fuseseră asigurate corespunzător şi s-au pus pe tăiat. Ei au reuşit să fure atât podul rulant, cât şi macaraua respectivă, însă au fost prinşi de poliţişti înainte să se bucure de banii pe care urmau să-i primească.

Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de reprezentantul unei societăţi comerciale, care a reclamat faptul că, dintr-o hală aparținând societăţii, a fost sustras un pod rulant, prevăzut cu macara.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit faptul că persoane neidentificate au pătruns în hală profitând de faptul că uşile de acces nu erau asigurate corespunzător şi au sustras (pentru a valorifica la un centru de colectare a fierului vechi), utilajul respectiv (valoarea acestuia, declarată de partea vătămată, fiind de aproape 30.000 de euro).

Faţă de care cei în cauză, poliţiştii au dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore, informează poliţiştii.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ