Chiar dacă şi-a dat demisia, Nicolae Robu se vrea tot şef al PNL Timiş: „Am cea mai mare notorietate”! VIDEO

255

Nicolae Robu nu renunţă la şefia PNL Timiş. Fost preşedinte al oganizaţiei şi interimar în prezent, Robu va candida din nou, la început de vară, la funcţia de lider al liberalilor timişeni.

Anunţul a fost făcut în cadrul unei întâlniri a primarilor liberali. Aceştia l-au întrebat pe Nicolae Robu dacă mai are de gând să candideze, iar acesta a confirmat.

„Voi candida. Am considerat că este normal să fac anunţul în mijlocul colegilor primari. Nu cred că a fost o surpriză, dar vreau să vă spun că eu am cumpănit bine înainte de a lua decizia. Am avut momente în care am fost tentat să nu mă mai manifest în plan politic. Nu am cum, din postura de primar, să mă duc la alte funcţii, ori candidez la cea de preşedinte, ori deloc. Am considerat că este mai bine să candidez. Eu am cea mai mare notorietate pozitivă, atât în plan local cât şi judeţean şi naţional din PNL Timiş şi cred că asta contează”, a declarat Nicolae Robu.

Alegerile pentru desemnarea unei noi conduceri a PNL Timiş vor avea loc în 2 mai, iar alegerile la nivel naţional în iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ