Chefurile se plătesc scump! Cui i-au împărțit polițiștii amenzi

68

Muzica ascultată prea tare a dus la amendarea mai multor timișoreni, dar și societăți comerciale din oraș. În ultimele 2 săptămâni, polițiștii locali au dat 13 sancțiuni pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

”Un timișorean a reclamat faptul că vecina sa dintr-un imobil de pe Bdul Circumvalațiunii ascultă muzică la intensitate ridicată deranjându-i pe ceilalți locatari. Un caz similar a fost reclamat pe Str. Popa Șapcă, unde se asculta muzică tare, pe timp de noapte, la ora 01.20, fiind deranjați vecinii. Și cetățenii de pe Str. Telegrafului au reclamat, într-o dimineață, la ora 04.30, că este tulburată liniștea locatarilor prin muzică dată la maxim. Într-o altă noapte, la ora 02.30, locatarii unui apartament din Piața Victoriei ascultau muzica tare deranjând locatarii. Alte cazuri au fost semnalate și pe Str. Martir Gabriela Tako, dar și pe Aleea Miniș, Str. Ștefan cel Mare și Str. București”, exemplifică polițiștii locali.

De asemenea, administratorul unui restaurant din Piața Traian a primit amendă pentru că în local se asculta muzica prea tare.

Timișorenii trebuie să știe că ”tulburarea liniștii locatarilor între orele 22,00-8,00 și 13,00-14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuințele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinația de locuințe ori situat în imediata vecinătate a acestora se sancționează cu amenzi de la 500 la 1500 lei, repetarea acestora într-un interval de 24 de ore de la constatarea primei fapte ducând la sancțiuni de la 2000 la 3000 de lei. În cazul societăților comerciale, la repetarea contravenției se dispune, de asemenea, măsura suspendării activității localului public pe o perioada cuprinsă de până la 30 de zile”.

LĂSAȚI UN MESAJ